אופן הכנה:
מחממים תנור ל-200 מעלות במצב גריל.
במגש מרופד נייר אפייה מניחים את העגבניות חצויות, בצל חתוך לרבעים ושיני שום שלמות.
שופכים שמן זית על הירקות, מפזרים פלפל שחור ומלח באחידות.
מכניסים לתנור למשך 40 דק׳.
מוציאים מהתנור, שופכים הכל (כולל הנוזלים), כולל הכל ישירות לסיר.
מדליקים אש נמוכה.
מוסיפים את החמאה, אגוז מוסקט, בזיליקום ואורגנו.
טוחנים היטב בעזרת בלנדר מוט עד לקבלת מרקם אחיד וחלק.
מוסיפים מלח וסוכר וממשיכים לטחון ולערבב כ-2 דק׳.
מכבים את האש, ממלאים את הלחם במרק עגבניות ומגרדים גבינה מעל.
מוכן – בתאבון!
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן מרק עגבניות? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
מחפשים עוד מתכונים מעולים לארוחת צהריים? כל המתכונים שלי לארוחת צהריים מחכים לכם ממש פה.