צפיות: 1140

מרק עגבניות

מרק עגבניות הכי טעים שתכינו! מרק קטיפתי מעגבניות טריות עם הרבה שום שהכי כיף להגיש בתוך כיכר לחם, אבל כיפי ומשביע גם בקערה
מרק עגבניות

מצרכים:

• 10 עגבניות אדומות גדולות
• 2 בצלים גדולים
• ראש שום
• 4 כפות שמן זית
• כפית גדושה פלפל שחור גרוס
• כפית גדושה מלח ים
• 50 גרם חמאה
• ½ כפית שטוחה אגוז מוסקט
• כפית בזיקליקום יבש
• כפית אורגנו יבש
• כפית גדושה מלח דק
• כפית סוכר

להגשה:
• לחם כפרי עגול
• גבינת צ׳דר

אופן הכנה:

מחממים תנור ל-200 מעלות במצב גריל.
במגש מרופד נייר אפייה מניחים את העגבניות חצויות, בצל חתוך לרבעים ושיני שום שלמות.
שופכים שמן זית על הירקות, מפזרים פלפל שחור ומלח באחידות.
מכניסים לתנור למשך 40 דק׳.
מוציאים מהתנור, שופכים הכל (כולל הנוזלים), כולל הכל ישירות לסיר.
מדליקים אש נמוכה.
מוסיפים את החמאה, אגוז מוסקט, בזיליקום ואורגנו.
טוחנים היטב בעזרת בלנדר מוט עד לקבלת מרקם אחיד וחלק.
מוסיפים מלח וסוכר וממשיכים לטחון ולערבב כ-2 דק׳.
מכבים את האש, ממלאים את הלחם במרק ומגרדים גבינה מעל.
מוכן – בתאבון!

אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.

הכנתם.ן? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.

מחפשים עוד מתכונים מעולים לארוחת צהריים? כל המתכונים שלי לארוחת צהריים מחכים לכם ממש פה.

מה בא לכם לבשל?

דילוג לתוכן