אופן ההכנה:
בסיר גדול ועמוק מחממים שמן על אש בינונית.
זורקים קוביות בצל ו-2 שיני שום שלמות, במקביל קולפים ופורסים את הבבטה.
לאחר שהבצל קיבל צבע שקוף מוסיפים את הבטטה לטיגון של 10 דק׳ יחד.
מניחים סלרי וגזר ושופכים מים חמים פנימה.
מבשלים יחד במשך 35 דק׳ מרגע הרתיחה.
מוציאים את הגזר והסלרי וטוחנים בעזרת בלנדר מוט את המרק עד לקבלת מרקם חלק.
מוסיפים תבלינים ושמנת / קרם קוקוס, מערבבים ומבשלים במשך 5 דק׳ יחד.
מוכן! מגישים את המרק בטטה הסגול לקעריות יחד עם כף שמנת / קרם קוקוס ומעט עירית קצוצה (לא חובה)
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן מרק בטטה סגול? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
מחפשים עוד מתכונים מעולים לארוחת צהריים? כל המתכונים שלי לארוחת צהריים מחכים לכם ממש פה.