צפיות: 1887

מרק אפונה

מרק אפונה קטיפתי ומפנק שיחמם לכם.ן את החורף הקר. מרק סמיך, משביע והכי קל להכנה שהולך להיות הכוכב של החורף אצלכם.ן במטבח
מרק אפונהמרק אפונה

מצרכים:

• כף שמן
• בצל לבן גדול
• 3 שיני שום
• גזר גדול
• 2 קעריות אפונה עדינה (קפואה אחרי שטיפה במים)
• כפית שטוחה מלח
• כפית שטוחה פלפל שחורה
• כפית שטוחה כורכום
• ½ כפית שטוחה כמון
• קערית עלי סלרי
• 4 כוסות מים

אופן הכנה:

לסיר על אש בינונית, שופכים שמן, מוסיפים את הבצל, משחימים במעט ומוספים את השום (שלם) ומערבבים.
לאחר 2 דק׳ מוספים את הגזר ומערבבים היטב.
לאחר 2 דק׳ מוסיפים את האפונה, התבלינים, הסלרי, מערבבים ומוסיפים את המים.
מביאים לרתיחה, לאחר 15 דק׳ של בישול טוחנים היטב עד למרקם אחיד, מורידים לאש נמוכה ומערבבים ברצף 2/3 דק׳ עד לקבלת מרק סמיך.
מוזגים לקערית ומוספים מלמעלה עלי פטרוזיליה טרייה (מי שאוהב לא חייב).
וכמובן קרוטונים (לחץ כאן למתכון קרוטונים ביתי) בתאבון!

אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.

הכנתם.ן? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.

ואם אהבת את המתכון שלי למרק אפונה, אתם חייבים לנסות את המרק חרירה שלי.

מה בא לכם לבשל?

דילוג לתוכן