ברוכים הבאים לבלוג שלי

נעים להכיר
אני רובי מיכאל, בן 32 ,ממבשרת ציון. גדלתי בבית ממוצא כורדי, בית חם ופתוח שתמיד מלא במשפחה וחברים, בית שבו הכל סובב סביב אוכל טוב, ככה זה שכולן בבית בשלניות טובות – אימי, אחיותיי, דודותיי…

נקניקיות מרגז ובצל מטוגן

מתכון לנקניקיות מרגז ובצל מטוגן -קלות להכנה והכי טעימות שיש! נקניקיות מרגז מיני על מחבת פסים ארוחת צהריים מעולה ובשרית

דירוג מתכון

0.0

שיתוף

מצרכים:

3 כפות שמן
4 בצלים
כפית פפריקה מתוקה
חצי כפית פלפל שחור
חצי כוס מים
15 מיני מרגז

אופן הכנה:

על אש גבוהה, במחבת נשפוך את השמן והבצלים.
לאחר 5 דק׳ נוסיף את התבלינים ונערבב.
אחרי 2 דק׳ נוסיף את המים ונערבב.
מניחים את הנקניקיות מרגז על הבצל למשך 3 דק׳ והופכים אותם לעוד 3 דק׳.
מערבבים את הבצל והנקניקיות וממשיכים לערבב מידי פעם עד לבישול מלא של הנקניקיות.
ברגע שהנקניקיות נחתכות בקלות הן מוכנות.
בתאבון.

אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.

הכנתם.ן נקניקיות מרגז? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.

מחפשים עוד מתכונים מעולים? קבלו מתכונים מעולים לארוחת צהריים

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

פוסטים שאולי יעניינו אותך

0.0/5
0.0/5

שניכנס לאזור האישי שלך