אופן הכנה:
על אש גבוהה, במחבת נשפוך את השמן והבצלים.
לאחר 5 דק׳ נוסיף את התבלינים ונערבב.
אחרי 2 דק׳ נוסיף את המים ונערבב.
מניחים את הנקניקיות מרגז על הבצל למשך 3 דק׳ והופכים אותם לעוד 3 דק׳.
מערבבים את הבצל והנקניקיות וממשיכים לערבב מידי פעם עד לבישול מלא של הנקניקיות.
ברגע שהנקניקיות נחתכות בקלות הן מוכנות.
בתאבון.
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן נקניקיות מרגז? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
מחפשים עוד מתכונים מעולים? קבלו מתכונים מעולים לארוחת צהריים