מצרכים:
• ¼ כוס שמן
• 4 בצלים
• כפית פפריקה מתוקה
• ½ כפית פלפל שחור
• ½ כוס מים
• 12/15 מיני מרגז
אופן הכנה:
על אש גבוהה, במחבת נשפוך את השמן והבצלים.
לאחר 2 דק׳ נוסיף את התבלינים ונערבב.
לאחר 2 דק׳ נוסיף את המים ונערבב.
מניחים את הנקניקיות על הבצל למשך 3 דק׳ והופכים אותם לעוד 3 דק׳.
מערבבים את הבצל והנקיניקיות ומחכים עד לבישול מלא של הנקניקיות.
ברגע שהנקניקיות נחתכות בקלות הן מוכנות.
בתאבון.