ברוכים הבאים לבלוג שלי

נעים להכיר
אני רובי מיכאל, בן 33 ,ממבשרת ציון. גדלתי בבית ממוצא כורדי, בית חם ופתוח שתמיד מלא במשפחה וחברים, בית שבו הכל סובב סביב אוכל טוב, ככה זה שכולן בבית בשלניות טובות – אימי, אחיותיי, דודותיי…

בית ספר לקובה

חולמים לגלגל קובה ממש כמו סבתא?
בואו ללמוד איך להכין את הקובה המושלם בבית הספר הראשון והיחיד מסוגו בארץ ובעולם!

מק אנד צ׳יז מוקרם בתבנית אחת

מק אנד צ׳יז מוקרם בתבנית אחת! מתכון מושחת וטעים למק אנד צ'יז ממכר שלא תצליחו להפסיק לאכול, מומלץ להכין כמות כפולה מראש :)
דירוג מתכון
0.0/5

בית ספר לקובה

חולמים לגלגל קובה ממש כמו סבתא?
בואו ללמוד איך להכין את הקובה המושלם בבית הספר הראשון והיחיד מסוגו בארץ ובעולם!

מצרכים:

חצי חבילה פסטה (250 גרם
חבילה שמנת לבישול 23% של השף הלבן
חצי חבילה טריו מיקס של השף הלבן (150 גרם)
חצי כפית פלפל לבן
רבע כפית אגוז מוסקט
חצי כוס מהמים של הפסטה (מרכיב המלח נמצא כאן)
חבילה מוצרלה פרוסה

אופן ההכנה:

מחממים תנור ל-160 מעלות טורבו.
מרתיחים בסיר מים מלוחים כמו הים ומבשלים את הפסטה לפי הוראות יצרן בגב האריזה, לאחר הבישול שומרים חצי כוס מהמים בצד ומסננים את הפסטה לתבנית אפייה.
על הפסטה שופכים את השמנת, גבינות, תבלינים והמים של הפסטה – חשוב שהפסטה והמים יהיו חמים.
מערבבים היטב את הפסטה ומרדדים בעזרת לקקן.
מניחים פרוסות מוצרלה על הפסטה ומכניסים לתנור למשך כ-20 דק׳ ועד לקבלת צבע שחום לגבינה.
מוכן! מק אנד צ׳יז מוקרם בקלי קלות וללא צורך בעבודה קשה במטבח בזכות השמנת הקרמית של השף הלבן – תנסו אותה ואת המתכון 🤍

פרסום במימון השף הלבן

הכנתם.ן מק אנד צ׳יז מוקרם בתבנית אחת ? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.

אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.

ואם אהבתם את המתכון הזה למק אנד צ׳יז מוקרם בתבנית אחת, אתם חייבים לנסות את פסטה עגבניות בתבנית אחת

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

כיף לראותך! כנס/י לאתר

בואו והצטרפו אלינו לשיתוף המתכון שלנו!

העתק קישור