אופן ההכנה:
מחממים תנור ל-160 מעלות טורבו.
מרתיחים בסיר מים מלוחים כמו הים ומבשלים את הפסטה לפי הוראות יצרן בגב האריזה, לאחר הבישול שומרים חצי כוס מהמים בצד ומסננים את הפסטה לתבנית אפייה.
על הפסטה שופכים את השמנת, גבינות, תבלינים והמים של הפסטה – חשוב שהפסטה והמים יהיו חמים.
מערבבים היטב את הפסטה ומרדדים בעזרת לקקן.
מניחים פרוסות מוצרלה על הפסטה ומכניסים לתנור למשך כ-20 דק׳ ועד לקבלת צבע שחום לגבינה.
מוכן! מק אנד צ׳יז מוקרם בקלי קלות וללא צורך בעבודה קשה במטבח בזכות השמנת הקרמית של השף הלבן – תנסו אותה ואת המתכון 🤍
פרסום במימון השף הלבן
הכנתם.ן מק אנד צ׳יז מוקרם בתבנית אחת ? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
ואם אהבתם את המתכון הזה למק אנד צ׳יז מוקרם בתבנית אחת, אתם חייבים לנסות את פסטה עגבניות בתבנית אחת