אופן הכנה:
מחממים תנור ל190 מעלות.
בתבנית המתאימה לתנור מניחים את כל המרכיבים למעט הגבינה. לפי הסדר ברשימת המצרכים שאת התבלינים מפזרים באופן אחיד.
מכניסים את תבנית הפסטה לתנור כשהתבנית עטופה בנייר כסף למשך 10 דק׳.
מורידים את כיסוי הנייר כסף וממשיכים בישול של 10 דק׳ נוספות כשהתבנית חשופה.
מוציאים את התבנית מהתנור. מפזרים חצי כוס גבינה מעל הפסטה ומערבבים יחד עם ריסוק עגבניות השרי.
לבסוף מפזרים את יתר המוצרלה על בפסטה עגבניות. מעבירים את התנור למצב גריל ומחזירים את התבנית לתנור ל10 דק׳ אחרונות.
מוכן – בתאבון.
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן ? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
ואם אהבתם את המתכון הזה לפסטה עגבניות בתנור, אתם חייבים לנסות את הרביולי סלק המעולה הזה!