אופן הכנה:
** לפני שמתחילים להכין מק אנד צ׳יז יש להרתיח את הפסטה מראש במים חמים ומלח למשך 3 דק׳ בדיוק.
בקערה מגרדים את הגבינות ומניחים בצד.
במחבת גדולה, על אש נמוכה, זורקים חמאה, פלפל שחור, טימין, פפריקה מתוקה, אבקת שום ומערבבים.
מוסיפים את הקמח, מערבבים עד לספיגה מלאה ומגבירים את האש לבינונית.
ברגע שרואים רתיחה (מבעבע) מוסיפים את החלב ומערבבים ללא הפסקה עד לקבלת מרקם אחיד וסמיך. (דוגמא בסרטון)
מוסיפים את הגבינות המגורדות, מלח, מערבבים, מוסיפים את המקרוני המבושלת ומערבבים היטב כ-3/4 דק׳.
מורידים מהאש, ממלאים את חצאי הפיתות במקרוני גבינה, מפזרים פירורי לחם, מעט עירית ומוכן!
בתאבון
התקרר לכם או רוצים לשמור לחברים / משפחה?
מלאו את הפיתות, הכניסו לקופסא אטומה ושמרו במקרר.
ברגע שתרצו לחמם, חממו תנור ל-180 מעלות, הכניסות את הפיתות מלאות מק אנד צ׳יז לתנור למשך 12 דק׳ ותהנו.
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן מק אנד צ׳יז? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
ואם אהבתם את המתכון מקרוני גבינה, אתם חייבים להכין גם את כל מתכוני המלאווח המעולים האלה!