ברוכים הבאים לבלוג שלי

נעים להכיר
אני רובי מיכאל, בן 33 ,ממבשרת ציון. גדלתי בבית ממוצא כורדי, בית חם ופתוח שתמיד מלא במשפחה וחברים, בית שבו הכל סובב סביב אוכל טוב, ככה זה שכולן בבית בשלניות טובות – אימי, אחיותיי, דודותיי…

בית ספר לקובה

חולמים לגלגל קובה ממש כמו סבתא?
בואו ללמוד איך להכין את הקובה המושלם בבית הספר הראשון והיחיד מסוגו בארץ ובעולם!

מק אנד צ׳יז בפיתה

מק אנד צ׳יז טעים ברמות שמגישים בפיתה
דירוג מתכון
0.0/5

בית ספר לקובה

חולמים לגלגל קובה ממש כמו סבתא?
בואו ללמוד איך להכין את הקובה המושלם בבית הספר הראשון והיחיד מסוגו בארץ ובעולם!

מצרכים:

200 גרם גבינה גאודה
200 גרם גבינת עיזים חצי קשה
40 גרם חמאה
כפית פלפל שחור
3 ענפי טימין טרי
כפית שטוחה פפריקה מתוקה
כפית גדושה אבקת שום
2 כפות קמח גדושות
1 וחצי כוסות חלב
כפית גדושה מלח
250 גרם פסטה מקרוני (משקל לפני בישול)
4 פיתות
4 כפות פירורי לחם
חופן עירית קצוצה

אופן הכנה:

** לפני שמתחילים להכין מק אנד צ׳יז יש להרתיח את הפסטה מראש במים חמים ומלח למשך 3 דק׳ בדיוק.

בקערה מגרדים את הגבינות ומניחים בצד.
במחבת גדולה, על אש נמוכה, זורקים חמאה, פלפל שחור, טימין, פפריקה מתוקה, אבקת שום ומערבבים.
מוסיפים את הקמח, מערבבים עד לספיגה מלאה ומגבירים את האש לבינונית.
ברגע שרואים רתיחה (מבעבע) מוסיפים את החלב ומערבבים ללא הפסקה עד לקבלת מרקם אחיד וסמיך. (דוגמא בסרטון)
מוסיפים את הגבינות המגורדות, מלח, מערבבים, מוסיפים את המקרוני המבושלת ומערבבים היטב כ-3/4 דק׳.
מורידים מהאש, ממלאים את חצאי הפיתות במקרוני גבינה, מפזרים פירורי לחם, מעט עירית ומוכן!
בתאבון

התקרר לכם או רוצים לשמור לחברים / משפחה?
מלאו את הפיתות, הכניסו לקופסא אטומה ושמרו במקרר.
ברגע שתרצו לחמם, חממו תנור ל-180 מעלות, הכניסות את הפיתות מלאות מק אנד צ׳יז לתנור למשך 12 דק׳ ותהנו.

אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.

הכנתם.ן מק אנד צ׳יז? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.

ואם אהבתם את המתכון מקרוני גבינה, אתם חייבים להכין גם את כל מתכוני המלאווח המעולים האלה!

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

כיף לראותך! כנס/י לאתר

בואו והצטרפו אלינו לשיתוף המתכון שלנו!

העתק קישור