אופן הכנה:
מחממים תנור ל-180 מעלות.
במחבת על אש בינונית, קולים את הצנוברים כ-3 דק׳ ומניחים בצד.
באותה המחבת שופכים 3 כפות שמן זית, בצל קצוץ, שיני שום שלמות, בשר טחון ומערבבים.
לאחר אידוי הנוזלים מוסיפים פלפל שחור, מלח, מערבבים היטב ומעבירים לקערית למנוחה בצד.
מנקים במעט את המחבת (נייר סופג), זורקים את עגבניות השרי חצויות יחד עם כף שמן זית, אבקת חרדל, פפריקה מתוקה, קמח ומערבבים.
לאחר דקה, מוסיפים מים, מערבבים היטב, מביאים לרתיחה ומוסיפים רסק עגבניות.
אחרי 2 דק׳ אנו נקבל רוטב עגבניות סמיך, נוסיף את הפסטה מקרוני (בושלה כ-4 דק׳ במים רותחים ומלח), את הצנוברים, הבשר, טימין, אורגנו ונערבב היטב.
מעבירים את המקרוני בולונז לכלי זכוכית או מגש אפייה גבוה, מהדקים בעזרת כף, מפזרים את פירורי הלחם באחידות ומכניסים לתנור למשך 15 דק׳.
מוכן – בתאבון 😍
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן מקרוני בולונז? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
מחפשים עוד מתכונים מעולים לארוחת צהריים? כל המתכונים שלי לארוחת צהריים מחכים לכם ממש פה.