ברוכים הבאים לבלוג שלי

נעים להכיר
אני רובי מיכאל, בן 32 ,ממבשרת ציון. גדלתי בבית ממוצא כורדי, בית חם ופתוח שתמיד מלא במשפחה וחברים, בית שבו הכל סובב סביב אוכל טוב, ככה זה שכולן בבית בשלניות טובות – אימי, אחיותיי, דודותיי…

מקרוני בולונז מושלם

מקרוני בולונז מושלם - מתכון למקרוני בולונז ארוחת צהריים אור ערב מושלמת עם טעמים עשירים ועמוקים וטיפ להגשה יפה בסרטון המצורף

דירוג מתכון

0.0

שיתוף

מצרכים:

4 כפות צנוברים
4 כפות שמן זית
בצל
3 שיני שום
400 גרם בשר טחון
כפית שטוחה פלפל שחור
כפית מלח
20 עגבניות שרי
כפית אבקת חרדל
כפית פפריקה מתוקה
כף קמח
כוס מים
100 גרם רסק עגבניות 22•BX (חבילה)
250 גרם פסטה (לפני בישול)
7/8 ענפי טימין טרי
ענף אורגנו טרי
5 כפות פירורי לחם

אופן הכנה:

מחממים תנור ל-180 מעלות.
במחבת על אש בינונית, קולים את הצנוברים כ-3 דק׳ ומניחים בצד.
באותה המחבת שופכים 3 כפות שמן זית, בצל קצוץ, שיני שום שלמות, בשר טחון ומערבבים.
לאחר אידוי הנוזלים מוסיפים פלפל שחור, מלח, מערבבים היטב ומעבירים לקערית למנוחה בצד.
מנקים במעט את המחבת (נייר סופג), זורקים את עגבניות השרי חצויות יחד עם כף שמן זית, אבקת חרדל, פפריקה מתוקה, קמח ומערבבים.
לאחר דקה, מוסיפים מים, מערבבים היטב, מביאים לרתיחה ומוסיפים רסק עגבניות.
אחרי 2 דק׳ אנו נקבל רוטב עגבניות סמיך, נוסיף את הפסטה מקרוני (בושלה כ-4 דק׳ במים רותחים ומלח), את הצנוברים, הבשר, טימין, אורגנו ונערבב היטב.
מעבירים את המקרוני בולונז לכלי זכוכית או מגש אפייה גבוה, מהדקים בעזרת כף, מפזרים את פירורי הלחם באחידות ומכניסים לתנור למשך 15 דק׳.
מוכן – בתאבון 😍

אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.

הכנתם.ן מקרוני בולונז? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.

מחפשים עוד מתכונים מעולים לארוחת צהריים? כל המתכונים שלי לארוחת צהריים מחכים לכם ממש פה.

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

פוסטים שאולי יעניינו אותך

0.0/5
0.0/5

שניכנס לאזור האישי שלך