אופן הכנה:
מחממים תנור ל-180 מעלות.
פותחים את הבצק, מפזרים את הגבינת מוצרלה באחידות ומהדקים היטב בעזרת כריות האצבעות.
פורסים לעובי 2 אצבעות, מגלגלים לפי הדוגמא בסרטון ומניחים במגש מרופד נייר אפייה.
שוברים ביצה, מורחים את המקלות מוצרלה, מפזרים שומשום ומלח באחידות.
את המוצרלה שנפלה בזמן העבודה אוספים ומפזרים גם כן על האצבעות.
מכניסים לתנור למשך כ-20 דק׳ עד לקבלת צבע זהוב על גבול השחום.
מוכן!
מומלץ להגיש לצד גבינת שמנת ו/או שמן זית ובלסמי.
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
אהבתם את המקלות מוצרלה ומחפשים עוד מתכונים מעולים לשבועות? כל המתכונים שלי לשבועות מחכים לכם ממש פה.