אופן ההכנה:
במחבת בינונית, מחממים שמן על אש נמוכה.
מקשקשים ביצים עם מלח ויוצקים למחבת.
מיד מניחים את פרוסות האסאדו במחבת ומעל את המצה הרטובה.
בעזרת מרית מהדקים בעדינות את המצה לביצים וממתינים בסבלנות עד לקבלת חביתה שמתנתקת מהמחבת בקלות ומחוברת למצה.
מכבים את האש והופכים את המצה.
בעזרת סקוויזר מזלפים את הברביקיו, מניחים כרוב לבן קצוץ דק, עגבניות חתוכות לרבעים ומגלגלים בעזרת המרית את לרול אסאדו מפנק.
מגישים לצד חמוצים, כרוב כבוש וירקות שאוהבים 🤍
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן מצה רול אסאדו? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
אהבתם את המצה רול אסאדו ומחפשים עוד מתכונים מעולים לפסח? לחצו כאן לעוד מתכוני מצה מושלמים!
פרסום ממומן בשיתוף טירת צבי