מצרכים:
• 2 כוסות זיתים מגולענים (איזה שאתם אוהבים)
• שן שום
• כוס עלי פטרוזיליה
• כפית לימון
• 2 כפות שמן זית
• ½ כפית צ׳ילי גרוס
• ½ כפית אורגנו
אופן הכנה:
מכניסים את כל המרכיבים יחדיו לכלי.
בעזרת במעבד מזון ידני טוחנים היטב כל לקבלת מרקם אחיד וחלק.
ניתן לשמור במקרר כ-3 שבועות בצנצנת זכוכית אטומה בלבד (קופסא פלסטיק עד 5 ימים).
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
ואם אהבתם את המתכון הזה לטפנד זיתים, אתם חייבים לנסות את הריבת בצל המושלמת שלי!