אופן הכנה:
בקנקן זכוכית מערבבים מים חמים, מלח וחומץ.
בצנצנת זכוכית מצופפים יחד מלפפונים ירוקים, פלפל חריף, שיני שום ופלפל שחור שלם.
שופכים את המים עם המלח וחומץ עד למילוי הצנצנת.
בסיר בינוני עם מים פושרים, מניחים את הצנצנת עם מכסה פתוח ומדליקים את האש על להבה בינונית למשך 45 דק ועד שעה מרגע הרתיחה.
ברגע שהמלפפונים קיבלו צבע של מלפפון חמוץ, סוגרים את המכסה ומכניסים למקרר עד לצינון.
מוכן! תהנו 🤍
יש לכם סבלנות? אין צורך לבשל את המלפפונים!
סגרו את מכסה הצנצנת, הניחו על השיש במטבח וחכו במשך 3 ימים עד להתססה טבעית.
לאחר מכן שמרו במקרר.
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן מלפפונים חמוצים ביתיים? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
ואם אהבתם את המתכון הזה למלפפונים חמוצים ביתיים, אתם חייבית לנסות את החמוצים היפניים האלו.