ברוכים הבאים לבלוג שלי

נעים להכיר
אני רובי מיכאל, בן 33 ,ממבשרת ציון. גדלתי בבית ממוצא כורדי, בית חם ופתוח שתמיד מלא במשפחה וחברים, בית שבו הכל סובב סביב אוכל טוב, ככה זה שכולן בבית בשלניות טובות – אימי, אחיותיי, דודותיי…

בית ספר לקובה

חולמים לגלגל קובה ממש כמו סבתא?
בואו ללמוד איך להכין את הקובה המושלם בבית הספר הראשון והיחיד מסוגו בארץ ובעולם!

מלבי קלאסי הכי טעים שיש

מתכון ממכר למלבי קלאסי, קינוח מושלם ואחד האהובים עלי מאז ומתמיד. מתכון פשוט וקל למלבי טעים שלא תוכלו להפסיק לזלול.
דירוג מתכון
0.0/5

בית ספר לקובה

חולמים לגלגל קובה ממש כמו סבתא?
בואו ללמוד איך להכין את הקובה המושלם בבית הספר הראשון והיחיד מסוגו בארץ ובעולם!

מצרכים:

1 ליטר חלב
100 גרם קורנפלור
250 מ״ל שמנת מתוקה 38% (חבילה)
100 גרם סוכר וניל
סירופ:
כוס סוכר
כוס מים
גרידת לימון מחצי לימון
כפית מיץ לימון טרי
2 תיונים בטעם פירות יער או איסיביסקוס
להגשת המלבי:
קוקוס טחון או קלוי
** אפשרי גם פיסטוק או בוטנים מסוכרים קצוצים

אופן ההכנה:

בקלחת שופכים את החלב והקורנפלור ובעזרת מטרפה מערבבים עד שכל גושי הקורנפלור מתמוססים בחלב.
מעלים לאש בינונית ומיד שופכים שמנת וסוכר וניל.
בעזרת המטרפה ממשיכים לערבב ללא הפסקה בכל זמן הבישול – עד לקבלת מרקם סמיך.
מרגע קבלת מרקם סמיך, מורידים לאש נמוכה ומערבבים חזק במשך 2 דק׳.
מיד שופכים את המלבי לכוסות זכוכית ונותנים צינון של 30 דק׳.
לאחר הצינון מכניסים למקרר את הכוסות למשך הלילה (מינימום 6 שעות)
מיד מכינים את הסירופ, בפינ׳גן מערבבים את כל המרכיבים יחד, מרתיחים ומצמצמים ב50% את הנוזלים.
מסננים את הסירופ ומצננים בטמפ׳ החדר עד לשימוש – יש לכסות בניילון נצמד לאחר שעה

רגע לפני ההגשה ממלאים את הכוס מלבי בסירופ שהכנו וקוקוס טחון.
מוכן תהנו!

אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.

הכנתם.ן מלבי? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.

מחפשים דרך לשדרג את המלבי שלכם? קבלו מתכון למלבי פירות יער בכוסות יין הכי מושלם שיש!

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

כיף לראותך! כנס/י לאתר

בואו והצטרפו אלינו לשיתוף המתכון שלנו!

העתק קישור