אופן ההכנה:
בקלחת שופכים את החלב והקורנפלור ובעזרת מטרפה מערבבים עד שכל גושי הקורנפלור מתמוססים בחלב.
מעלים לאש בינונית ומיד שופכים שמנת וסוכר וניל.
בעזרת המטרפה ממשיכים לערבב ללא הפסקה בכל זמן הבישול – עד לקבלת מרקם סמיך.
מרגע קבלת מרקם סמיך, מורידים לאש נמוכה ומערבבים חזק במשך 2 דק׳.
מיד שופכים את המלבי לכוסות זכוכית ונותנים צינון של 30 דק׳.
לאחר הצינון מכניסים למקרר את הכוסות למשך הלילה (מינימום 6 שעות)
מיד מכינים את הסירופ, בפינ׳גן מערבבים את כל המרכיבים יחד, מרתיחים ומצמצמים ב50% את הנוזלים.
מסננים את הסירופ ומצננים בטמפ׳ החדר עד לשימוש – יש לכסות בניילון נצמד לאחר שעה
רגע לפני ההגשה ממלאים את הכוס מלבי בסירופ שהכנו וקוקוס טחון.
מוכן תהנו!
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן מלבי? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
מחפשים דרך לשדרג את המלבי שלכם? קבלו מתכון למלבי פירות יער בכוסות יין הכי מושלם שיש!