אופן הכנה:
בתבנית המתאימה לכוסות היין שיש לכם בבית מניחים כוסות בשיפוע של כ-45 מעלות ומניחים במשטח נוח לעבודה.
בקלחת נתחיל להכין את המלבי: שופכים את החלב והקורנפלור ובעזרת מטרפה מערבבים עד שכל גושי הקורנפלור מתמוססים בחלב.
מעלים לאש בינונית ומיד שופכים שמנת וסוכר וניל.
בעזרת המטרפה ממשיכים לערבב ללא הפסקה בכל זמן הבישול – עד לקבלת מרקם סמיך.
מרגע קבלת מרקם סמיך, מורידים לאש נמוכה ומערבבים חזק במשך 2 דק׳.
מיד שופכים את המלבי לכוסות יין ונותנים צינון של 30 דק׳.
לאחר הצינון מכניסים למקרר עם התבנית והכוסות שוכבות למשך הלילה (מינימום 6 שעות)
רגע לפני ההגשה ממלאים את הכוס מלבי בקונפיטורה תות שדה, אוכמניות טריות ונענע.
מוכן תהנו!
פרסום ממומן בשיתוף קרפור
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן מלבי פירות יער? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
אחרי שעפתם על המלבי פירות יער, אתם חייבים לנסות את הכנאפה מלבי קר!