ברוכים הבאים לבלוג שלי

נעים להכיר
אני רובי מיכאל, בן 33 ,ממבשרת ציון. גדלתי בבית ממוצא כורדי, בית חם ופתוח שתמיד מלא במשפחה וחברים, בית שבו הכל סובב סביב אוכל טוב, ככה זה שכולן בבית בשלניות טובות – אימי, אחיותיי, דודותיי…

בית ספר לקובה

חולמים לגלגל קובה ממש כמו סבתא?
בואו ללמוד איך להכין את הקובה המושלם בבית הספר הראשון והיחיד מסוגו בארץ ובעולם!

מלבי פירות יער

מכורי מלבי להתפקד, הקינוח הזה הוא בשבילכם! מלבי פירות יער בכוסות הגשה שירשימו את האורחים שלכם כל פעם מחדש, וכל זה בפחות מ50 שקלים!
דירוג מתכון
0.0/5

בית ספר לקובה

חולמים לגלגל קובה ממש כמו סבתא?
בואו ללמוד איך להכין את הקובה המושלם בבית הספר הראשון והיחיד מסוגו בארץ ובעולם!

מצרכים:

למלבי:
1 ליטר חלב
100 גרם קורנפלור
250 מ״ל שמנת מתוקה 38% חבילה
100 גרם סוכר וניל
להגשה:
קונפיטורה תות שדה
חבילה אוכמניות טריות
חופן עלי נענע

אופן הכנה:

בתבנית המתאימה לכוסות היין שיש לכם בבית מניחים כוסות בשיפוע של כ-45 מעלות ומניחים במשטח נוח לעבודה.
בקלחת נתחיל להכין את המלבי: שופכים את החלב והקורנפלור ובעזרת מטרפה מערבבים עד שכל גושי הקורנפלור מתמוססים בחלב.
מעלים לאש בינונית ומיד שופכים שמנת וסוכר וניל.
בעזרת המטרפה ממשיכים לערבב ללא הפסקה בכל זמן הבישול – עד לקבלת מרקם סמיך.
מרגע קבלת מרקם סמיך, מורידים לאש נמוכה ומערבבים חזק במשך 2 דק׳.
מיד שופכים את המלבי לכוסות יין ונותנים צינון של 30 דק׳.
לאחר הצינון מכניסים למקרר עם התבנית והכוסות שוכבות למשך הלילה (מינימום 6 שעות)
רגע לפני ההגשה ממלאים את הכוס מלבי בקונפיטורה תות שדה, אוכמניות טריות ונענע.
מוכן תהנו!

פרסום ממומן בשיתוף קרפור

אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.

הכנתם.ן מלבי פירות יער? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.

אחרי שעפתם על המלבי פירות יער, אתם חייבים לנסות את הכנאפה מלבי קר!

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

כיף לראותך! כנס/י לאתר

בואו והצטרפו אלינו לשיתוף המתכון שלנו!

העתק קישור