אופן הכנה:
במחבת יבשה על אש נמוכה צורבים צד אחד של המלאווח, הופכים ומכבים את האש.
על הצד הצרוב במעט מפוררים גבינת חמד וסוגרים לצורת ירח.
מהדקים בעזרת מזלג, מדליקים חזרה את האש בעוצמה נמוכה וצורבים עד להשחמה מלאה משני הצדדים – מוכן בתאבון.
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן מלאווח קאדה? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
אהבתם את המלאווח קאדה ומחפשים עוד מתכונים עם מלאווח? לחצו כאן לכל מתכוני המלאווח שלי