אופן הכנה:
במחבת יבשה צורבים רק צד אחד של המלאווח ומורידים למשטח עבודה.
ממלאים בבשר טחון מבושל, מטבוחה וסוגרים את המלאווח בעזרת מזלג לחצי ירח.
מחזירים את המלאווח בשר למחבת עד לעשייה מלאה של המלאווח משני צדדיו ומוכן
יש להגיש לצד טחינה לבנה
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן מלאווח בשר? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
מחפשים עוד מתכונים עם מלאווח? לחצו כאן לכל מתכוני המלאווח שלי