ברוכים הבאים לבלוג שלי

נעים להכיר
אני רובי מיכאל, בן 33 ,ממבשרת ציון. גדלתי בבית ממוצא כורדי, בית חם ופתוח שתמיד מלא במשפחה וחברים, בית שבו הכל סובב סביב אוכל טוב, ככה זה שכולן בבית בשלניות טובות – אימי, אחיותיי, דודותיי…

בית ספר לקובה

חולמים לגלגל קובה ממש כמו סבתא?
בואו ללמוד איך להכין את הקובה המושלם בבית הספר הראשון והיחיד מסוגו בארץ ובעולם!

מיני פיצה תפוח אדמה

מיני פיצה תפוח אדמה טעימה בטירוף! תפוחי אדמה מרוסקים עם רוטב עגבניות ומוצרלה מגורדת מעל - מנה מושלמת לארוחת ערב מפנקת וגם ללא גלוטן
דירוג מתכון
0.0/5

בית ספר לקובה

חולמים לגלגל קובה ממש כמו סבתא?
בואו ללמוד איך להכין את הקובה המושלם בבית הספר הראשון והיחיד מסוגו בארץ ובעולם!

מצרכים:

16 מיני תפוח אדמה
8 כפות שמן זית
2 כפות מלח ים / גס
רוטב פיצה
100 גרם מוצרלה מגורדת
לרוטב פיצה:
100 גרם רסק עגבניות 22 BX (אריזה אישית)
כף אורגנו
חצי כפית פלפל שחור
1 כפית שטוחה מלח
חצי כפית שום גבישי
2 כפות שמן זית
עגבנייה אדומה גדולה מגורדות
להגשה:
אורגנו
טיפ קטן, ניתן להוסיף תבלינים ו/או עשבי תיבול שאוהבים לרוטב פיצה

אופן הכנה:

להכנת מיני פיצה תפוח אדמה, יש לבחור בתפוחי אדמה איכותיים.
מרתיחים תפוחי אדמה במשך 45 דק׳ על אש נמוכה.
מחממים תנור ל200 מעלות גריל.
במגש מרופד נייר אפייה, מניחים את תפוחי האדמה במרווחים.
מרסקים את תפוחי האדמה בעזרת כוס.
מזלפים שמן זית בנדיבות ומפזרים מלח באחידות.
מכניסים לתנור למשך 20 דק׳ ועד קבלת חריכה – לקריספיות.
מוציאים מהתנור, מורחים כפית רוטב פיצה, מפזרים מוצרלה באחידות ומחזירים לתנור למשך כ-7 דק׳.
מוכן תהנו!

* מי שרוצה לשדרג במעט יכול לפזר זיתים ירוקים / תירס או כל תוספת שאוהבים על המוצרלה לפני כניסה לתנור.

אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.

הכנתם.ן? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.

ואם אהבתם את המתכון הזה למיני פיצה תפוח אדמה, אתם חייבים לנסות את החציל קלוי עם רוטב עגבניות וגבינות המצוין הזה!

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

כיף לראותך! כנס/י לאתר

בואו והצטרפו אלינו לשיתוף המתכון שלנו!

העתק קישור