אופן הכנה:
להכנת מיני פיצה תפוח אדמה, יש לבחור בתפוחי אדמה איכותיים.
מרתיחים תפוחי אדמה במשך 45 דק׳ על אש נמוכה.
מחממים תנור ל200 מעלות גריל.
במגש מרופד נייר אפייה, מניחים את תפוחי האדמה במרווחים.
מרסקים את תפוחי האדמה בעזרת כוס.
מזלפים שמן זית בנדיבות ומפזרים מלח באחידות.
מכניסים לתנור למשך 20 דק׳ ועד קבלת חריכה – לקריספיות.
מוציאים מהתנור, מורחים כפית רוטב פיצה, מפזרים מוצרלה באחידות ומחזירים לתנור למשך כ-7 דק׳.
מוכן תהנו!
* מי שרוצה לשדרג במעט יכול לפזר זיתים ירוקים / תירס או כל תוספת שאוהבים על המוצרלה לפני כניסה לתנור.
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
ואם אהבתם את המתכון הזה למיני פיצה תפוח אדמה, אתם חייבים לנסות את החציל קלוי עם רוטב עגבניות וגבינות המצוין הזה!