מצרכים:
• חציל
• 3 כפות שמן זית (שפריצר)
• חצי כף מלח ים
• בגט
• 9 כפיות רסק עגבניות
• 3 פרוסות גבינה צהובה
• 150 גרם גבינת חמד / פטה
• 2 עגבניות שרי
• 2 פטריות
• 2 כפיות אורגנו
אופן הכנה:
מחממים תנור ל180 מעלות.
פורסים את החציל, משפריצים שמן זית, מפזרים מלח ים ומכניסים לתנור למשך 15 דק׳.
מוציאים מהתנור ומעבירים לצלחת.
פורסים באגט ל9 פרוסות בעובי 2 אצבעות.
מורחים ברסק, מניחים גבינה צהובה, חציל, גבינת חמד, עגבניות פרוסות, פטריות פרוסות, מעט שמן זית ומפזרים אורגנו.
מכניסים לתנור למשך 10/12 דק׳.
מוכן!
רוצים ללמוד איך בוחרים חציל מעולה? צפו בסרטון ההסבר שלי – לחצו כאן לצפייה
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
מחפשים עוד מתכונים מעולים לארוחת ערב? כל המתכונים שלי לארוחת ערב מחכים לכם ממש פה.