אופן הכנה:
מחממים תנור ל-170 מעלות.
חותכים בבגט 3 חורים עגולים במרחק שווה.
זורקים לחורים באופן שווה את החמאה, מוצרלה, ביצה, מלח, פלפל שחור ובצל ירוק.
מכניסים לתנור למשך 25 דק׳ או עד מידת העשייה שאתם אוהבים את הביצים.
** במקרה בו הבאגט משחים אך מידת העשייה של הביצה לא עשויה עבורכם – יש להניח על הבגט נייר אפייה (לכסות) ולהמשיך אפייה עד לשבת מידת העשייה הרצויה
מוכן! חותכים לשלוש חצ'פורי קטנים ובתאבון
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן חצ'פורי בבאגט? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
רוצים עוד מתכונים קלים? לחצו כאן למתכונים ב-10 דקות