ברוכים הבאים לבלוג שלי

נעים להכיר
אני רובי מיכאל, בן 32 ,ממבשרת ציון. גדלתי בבית ממוצא כורדי, בית חם ופתוח שתמיד מלא במשפחה וחברים, בית שבו הכל סובב סביב אוכל טוב, ככה זה שכולן בבית בשלניות טובות – אימי, אחיותיי, דודותיי…

חצ'פורי בבאגט

חצ'פורי עם טריק גאוני! בלי להכין בצק, בלי שמרים ובלי התפחות. ארוחת ערב טעימה בטירוף בכמה דקות עבודה ממצרכים פשוטים שיש בבית.

דירוג מתכון

0.0

שיתוף

מצרכים:

בגט
30 גרם חמאה
כוס מוצרלה או גאודה מגורדת
3 ביצים
חצי כפית מלח
קורט פלפל שחור
עלה בצל ירוק או עירית

אופן הכנה:

מחממים תנור ל-170 מעלות.
חותכים בבגט 3 חורים עגולים במרחק שווה.
זורקים לחורים באופן שווה את החמאה, מוצרלה, ביצה, מלח, פלפל שחור ובצל ירוק.
מכניסים לתנור למשך 25 דק׳ או עד מידת העשייה שאתם אוהבים את הביצים.

** במקרה בו הבאגט משחים אך מידת העשייה של הביצה לא עשויה עבורכם – יש להניח על הבגט נייר אפייה (לכסות) ולהמשיך אפייה עד לשבת מידת העשייה הרצויה
מוכן! חותכים לשלוש חצ'פורי קטנים ובתאבון

אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.

הכנתם.ן חצ'פורי בבאגט? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.

רוצים עוד מתכונים קלים? לחצו כאן למתכונים ב-10 דקות

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

פוסטים שאולי יעניינו אותך

0.0/5
0.0/5
0.0/5

שניכנס לאזור האישי שלך