אופן ההכנה:
להכנת המטבוחה נתחיל בסלייסר: קוצצים את הגמבה, פלפל חריף והשום ומעבירים למחבת על אש נמוכה יחד עם השמן זית. במקביל לערבוב המסה במחבת, קוצצים את העגבניות באותו הסלייסר. לאחר קבלת צבע זהוב לשום (ראו דוגמא בסרטון) מוסיפים את העגבניות למחבת. מיד מוסיפים את התבלינים ומערבבים היטב. ממשיכים לבשל את המטבוחה על אש נמוכה עד לקבלת מרקם של ריבה. מוכן – מקררים ובתאבון!
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן מטבוחה אקספרס? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
ומה לצד המטבוחה אקספרס? חלת שמן זית!