מצרכים:
• 350 גרם חזה עוף נקי וחתוך
• כפית גדושה אבקת ג׳ינג׳ר
• כפית שטוחה אבקת שום
• ½ כפית בזיליקום יבש
• כף שטוחה צ׳ילי גרוס
• 3 כפות צ׳ילי מתוק
• 3 כפות רוטב סויה
• כף שמן שומשום
• 2 כפות שמן קנולה
• 2 גזרים קטנים או גזר גדול
• ראש ברוקולי
• קערית מלאה כרוב (בערך שמינית כרוב)
• 2 ראשי בקצ׳וי
• כוס עלי כוסברה
• כוס עלי נענע מנטה (או רגילה)
אופן הכנה:
חותכים את החזה עוף לקוביות ומניחים בקערה.
שופכים לתוך הקערה את התבלינים, הרטבים, שמן שומשום, מניילנים בניילון נצמד ומכניסים למקרר למשך שעה (ניתן לשמור עד 16 שעות במקרר ולהכין לילה לפני את החזה עוף)
במחבת גדולה, על אש בינונית, שופכים שמן קנולה ולאחר דקה זורקים את הגזר חתוך למקלות.
לאחר 2 דק׳ מוסיפים את הברוקולי, הכרוב ומערבבים היטב.
לאחר דקה מפנים את מרכז המחבת ומוסיפים את החזה עוף יחד עם כל הרוטב (דוגמא בסרטון).
לאחר 5/6 דק׳ שהחזה עוף נצלה משני צדדיו, מערבבים עם הירקות ומוסיפים את עלי הבקצ׳וי.
לאחר 2 דק׳ מוסיפים את עלי הכוסברה, נענע מערבבים כדקה ומכבים את האש.
מגישים לצד אורז ובתאבון!
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
מחפשים עוד מתכונים מעולים לארוחת צהריים? כל המתכונים שלי לארוחת צהריים מחכים לכם ממש פה.