אופן הכנה:
חותכים את החזה עוף לקוביות ומניחים בקערה.
שופכים לתוך הקערה את התבלינים, הרטבים, שמן שומשום, מניילנים בניילון נצמד ומכניסים למקרר למשך שעה. (ניתן לשמור עד 16 שעות במקרר ולהכין לילה לפני את החזה עוף)
במחבת גדולה, על אש בינונית, שופכים שמן קנולה ולאחר דקה זורקים את הגזר חתוך למקלות.
לאחר 2 דק׳ מוסיפים את הברוקולי, הכרוב ומערבבים היטב.
אחרי דקה מפנים את מרכז המחבת ומוסיפים את החזה עוף יחד עם כל הרוטב (דוגמא בסרטון).
לאחר 5/6 דק׳ שהחזה עוף נצלה משני צדדיו, מערבבים עם הירקות ומוסיפים את עלי הבקצ׳וי.
אחרי 2 דק׳ מוסיפים את עלי הכוסברה, נענע מערבבים כדקה ומכבים את האש.
מגישים את המוקפץ עוף וירקות לצד או על אורז ובתאבון!
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן מוקפץ עוף וירקות? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
מחפשים עוד מתכונים מעולים לארוחת צהריים? כל המתכונים שלי לארוחת צהריים מחכים לכם ממש פה.