אופן הכנה:
בקערית שוברים את טבלת השוקולד מריר, שופכים 3 כפות שמנת להקצפה וממיסים בבן מארי או בפולסים במיקרוגל.
מעבירים את השוקולד המומס לקערה שנמצאת בתוך קערה מלאה קרח.
עובדים בזריזות, ״פותחים״ את השוקולד בעזרת מקציף ומיד מוסיפים את יתרת השמנת להקצפה.
ממשיכים להקציף עד לקבלת מוס יציב וסמיך (לקראת הסוף היעזרו בכף וגרדו את השוקולד מדפנות הקערה).
מעבירים את המוס לכוסות/צנצנות, מגרדים שוקולד חלב מעל ומכניסים למקרר למשך שעתיים מינימום.
מוכן! תהנו..
לכמות גדולה יותר פשוט תכפילו כמויות.
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
ואם אהבתם את המוס שוקולד הקליל הזה, אתם חייבים לנסות את המילקי ביתי המעולה הזה!