ברוכים הבאים לבלוג שלי

נעים להכיר
אני רובי מיכאל, בן 33 ,ממבשרת ציון. גדלתי בבית ממוצא כורדי, בית חם ופתוח שתמיד מלא במשפחה וחברים, בית שבו הכל סובב סביב אוכל טוב, ככה זה שכולן בבית בשלניות טובות – אימי, אחיותיי, דודותיי…

בית ספר לקובה

חולמים לגלגל קובה ממש כמו סבתא?
בואו ללמוד איך להכין את הקובה המושלם בבית הספר הראשון והיחיד מסוגו בארץ ובעולם!

מוס שוקולד

מוס שוקולד קטיפתי ומפנק מ-3 מצרכים בלבד! שמנת מתוקה ושוקולד זה כל מה שתצטרכו כדי להכין את המוס שוקולד הטעים הזה
דירוג מתכון
0.0/5

בית ספר לקובה

חולמים לגלגל קובה ממש כמו סבתא?
בואו ללמוד איך להכין את הקובה המושלם בבית הספר הראשון והיחיד מסוגו בארץ ובעולם!

מצרכים:

100 גרם שוקולד מריר (טבלה)
חבילה שמנת להקצפה 38% (250 מ״ל)
4 קוביות שוקולד חלב

אופן הכנה:

בקערית שוברים את טבלת השוקולד מריר, שופכים 3 כפות שמנת להקצפה וממיסים בבן מארי או בפולסים במיקרוגל.
מעבירים את השוקולד המומס לקערה שנמצאת בתוך קערה מלאה קרח.
עובדים בזריזות, ״פותחים״ את השוקולד בעזרת מקציף ומיד מוסיפים את יתרת השמנת להקצפה.
ממשיכים להקציף עד לקבלת מוס יציב וסמיך (לקראת הסוף היעזרו בכף וגרדו את השוקולד מדפנות הקערה).
מעבירים את המוס לכוסות/צנצנות, מגרדים שוקולד חלב מעל ומכניסים למקרר למשך שעתיים מינימום.
מוכן! תהנו..
לכמות גדולה יותר פשוט תכפילו כמויות.

אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.

הכנתם.ן? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.

ואם אהבתם את המוס שוקולד הקליל הזה, אתם חייבים לנסות את המילקי ביתי המעולה הזה!

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

כיף לראותך! כנס/י לאתר

בואו והצטרפו אלינו לשיתוף המתכון שלנו!

העתק קישור