מצרכים:
• 200 גרם בשר טחון (ממליץ על מספר 2)
• ½ כוס מטבוחה
• ½ כפית כמון
• ½ כפית מלח
• ½ כפית פלפל שחור
• פיתה
מומלץ להגיש לצד ממרח חצילים שאוהבים, פטרוזיליה ובצל ירוק.
אופן הכנה:
מערבבים את הבשר, מטבוחה והתבלינים בקערה.
חוצים פיתה ומורחים את הבשר היטב עד להדבקות.
על מחבת פסים או מנגל, מניחים את הפיתה כשהבשר כלפיי מקור החום.
לא הופכים עד שהבשר מתנתק בקלות מהמחבת/רשת.
הופכים את הפיתה ל2 דק׳ ומוציאים.
מוכן 😋 בתאבון 😍
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
מחפשים עוד מתכונים מעולים לארוחת ערב? כל המתכונים שלי לארוחת ערב מחכים לכם ממש פה.