אופן ההכנה:
את מצרכי הבצק מכניסים לקערה של המיקסר לפי הסדר.
מפעילים את המיקסר על מהירות איטית למשך 10 דק׳.
מעבירים את הבצק למשטח עבודה נקי ומבצעים קיפולים וכדרור עד לקבל בצק חלק ועגול.
מקמחים את הבצק ומניחים מגבת למנוחה של 20 דק.
לאחר מכן מעצבים את הבצק לכיכר לחם לפי הדוגמא בסרטון ומקמחים שוב.
כאן יש אופציה למרוח במים לפזר שומשום ולהכניס להתפחה על נייר אפייה בתוך הסלסלת טיגון אוויר.
לא חייב לבצע את הקישוט המיוחד שאני מדגים.
ומי שרוצה מקשט לפי הדוגמא בסרטון, מניחים על נייר אפייה עגול ומעבירים להתפחה בסמארט ליד בתוך הסלסלת טיגון אוויר.
יש להכניס חצי כוס מים חמים לנינג׳ה ולהפעיל על תוכנית התפחה למשך שעה על 35 מעלות.
לאחר ההתפחה משאירים את המכסה של הנינג׳ה סגור ומפעילים על מצב אפייה – 180 מעלות למשך 45 דק׳.
סיימנו מוכן – פותחים את המכסה ומשאירים את הלחם בסלסלה למשך חצי שעה, לאחר מכן מעבירים את הלחם לצינון מחוץ לסיר של שעתיים ורק אז ניתן לפרוס!
תהנו 🤍
פרסום במימון נינג'ה
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
אחרי הלחם שומשום כפרי אתם חייבים לנסות להכין לחם קסטן