ברוכים הבאים לבלוג שלי

נעים להכיר
אני רובי מיכאל, בן 33 ,ממבשרת ציון. גדלתי בבית ממוצא כורדי, בית חם ופתוח שתמיד מלא במשפחה וחברים, בית שבו הכל סובב סביב אוכל טוב, ככה זה שכולן בבית בשלניות טובות – אימי, אחיותיי, דודותיי…

בית ספר לקובה

חולמים לגלגל קובה ממש כמו סבתא?
בואו ללמוד איך להכין את הקובה המושלם בבית הספר הראשון והיחיד מסוגו בארץ ובעולם!

לחם שום ביתי

לחם שום ביתי הכי טעים שתכינו שמכינים מכיכר לחם מוכן, עם שום קונפי רך שמכינים בתנור בקלות ומהירות - השדרוג המושלם לכל ארוחה חלבית
דירוג מתכון
0.0/5

בית ספר לקובה

חולמים לגלגל קובה ממש כמו סבתא?
בואו ללמוד איך להכין את הקובה המושלם בבית הספר הראשון והיחיד מסוגו בארץ ובעולם!

מצרכים:

כיכר לחם שאוהבים - אפשר גם חלה משבת
2 ראשי שום
2 כפות שמן זית
חצי כפית מלח ים
2 שיני שום
ענף אורגנו גדול
4 ענפי טימין
100 גרם חמאה
חצי כפית פלפל שחור
חצי כפית מלח דק
8 עלי בזיליקום
2 כוסות מוצרלה מגורדת

אופן הכנה:

מחממים תנור ל-180 מעלות ולא מכבים בכל שלב ההכנה של הלחם שום ביתי.
פורסים נייר כסף על משטח עבודה נוח ומניחים את ראשי השום כשהחלק העליון שלהם חתוך.
שופכים כף שמן זית בכל אחד מראשי השום ורבע כפית מלח ים בכל אחד.
עוטפים בנייר כסף ומכניסים לתנור למשך 40 דק׳. מוציאים את השום מהתנור ו״סוחטים״ אותו לקערית.
מערבבים יחד עם אורגנו, טימין, חמאה, פלפל שחור ומלח דק.
מערבבים עד לקבלת חמאה רכה ונוזלית. חממו 30 שניות במיקרוגל אם התקרר לכם השום ולא נמסה החמאה
חוצים את הלחם לאורכו ל-2 פרוסות שוות.
מורחים את החמאה הרכה באופן שווה, מניחים את עלי בזיליקום ומפזרים את המוצרלה מעל.
מכניסים לתנור למשך 18-20 דקות או עד שהגבינה מקבלת צריבה (דוגמא בסרטון), פורסים ובתאבון.

אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.

הכנתם.ן? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.

וקבלו סלט טוב ליד לחם שום ביתי, אתם חייבים לנסות את הסלט קיסר המושלם הזה!

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

כיף לראותך! כנס/י לאתר

בואו והצטרפו אלינו לשיתוף המתכון שלנו!

העתק קישור