אופן הכנה:
מחממים תנור ל-180 מעלות ולא מכבים בכל שלב ההכנה של הלחם שום ביתי.
פורסים נייר כסף על משטח עבודה נוח ומניחים את ראשי השום כשהחלק העליון שלהם חתוך.
שופכים כף שמן זית בכל אחד מראשי השום ורבע כפית מלח ים בכל אחד.
עוטפים בנייר כסף ומכניסים לתנור למשך 40 דק׳. מוציאים את השום מהתנור ו״סוחטים״ אותו לקערית.
מערבבים יחד עם אורגנו, טימין, חמאה, פלפל שחור ומלח דק.
מערבבים עד לקבלת חמאה רכה ונוזלית. חממו 30 שניות במיקרוגל אם התקרר לכם השום ולא נמסה החמאה
חוצים את הלחם לאורכו ל-2 פרוסות שוות.
מורחים את החמאה הרכה באופן שווה, מניחים את עלי בזיליקום ומפזרים את המוצרלה מעל.
מכניסים לתנור למשך 18-20 דקות או עד שהגבינה מקבלת צריבה (דוגמא בסרטון), פורסים ובתאבון.
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
וקבלו סלט טוב ליד לחם שום ביתי, אתם חייבים לנסות את הסלט קיסר המושלם הזה!