אופן הכנה:
מנפים את הקמח לקערה.
מוסיפים את השמרים, סוכר ואת המלח בצד הקערה.
שופכים את המים ומערבבים כ-5 דק׳ עם לקקן עד לקבלת בצד דביק ונוזלי במעט.
מכסים בניילון נצמד ומגבת, מניחים במקום חמים למשך שעתיים.
לאחר מכן בעזרת מזלגות מפרידים ל-2 כדורים ומעבירים לקערות זכוכית (שאפשר להכניס לתנור) לאחר שמרחנו את הקערות בחמאה (20 גרם לכל קערה).
מכסים בשנית בניילון נצמד ומגבת למשך כ-30 דק׳ עד להכפלת נפח הבצק.
במקביל מחממים תנור ל-180 מעלות.
מכניסים את הקערות לתנור למשך כ-35 דק׳ עד קבלת צבע זהוב על גבול השחום.
מוציאים את הלחם ביתי מהתנור ולאחר 20 דק׳ מעבירים את הלחם לרשת (זאת של התנור – על גבי השיש) לצינון בן 40 דק׳.
לאחר שעה של המתנה אפשר לפרוס את הלחם ולהנות!
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
ועכשיון שיש לכם לחם ביתי שווה, אתם חייבים להכין ממרח פסטו שווה למרוח מעל!