המתכון ללחם בצל צולם באהבה יחד עם עדיקוש מוזמנים לקפוץ לבלוג שלה
מצרכים:
15 בצלי שאלוט
שמן זית
100 גרם חמאה
כפית צ׳ילי גרוס
כפית מלח גס
½ צרור פטרוזיליה (עלים בלבד)
2 באגטים
אופן הכנה:
בסיר קטן מניחים את בצל השאלוט קלוף שלם.
שופכים שמן זית עד לכיסוי, מדליקים על האש הכי קטנה ונמוכה.
מבשלים את הבצל במשך שעה מרגע הרתיחה – שימו לב הרתיחה צריכה להיות עדינה ולא גועשת.
מחממים תנור ל-180 מעלות טורבו
מסננים את השאלוט ומקצצים דק דק.
מעבירים לקערה יחד עם חמאה, צ׳ילי גרוס, מלח, פטרוזיליה קצוצה דק ומערבבים היטב.
פורסים את הבאגט בשלמותו, מורחים את ממרח השאלוט ומכניסים לתנור למשך 18/20 דק׳ עד לקבלת צבע זהוב.
מוציאים את לחם הבצל מהתנור פורסים ובתאבון.
** ניתן לגרד פרמזן מיד לאחר יציאה מהתנור למי שאוהב
* שימו לב את השמן זית ניתן לקרר ולשמור – זה יהיה לכם שמן בצל מהמם
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
עפתם על הלחם בצל ומחפשים עוד מתכונים מעולים לארוחת ערב? כל המתכונים שלי לארוחת ערב מחכים לכם ממש פה.