אופן הכנה:
מחממים תנור ל170 מעלות.
בקערה נערב את כל המצרכים לרוטב.
בכלי מתאים נבנה את הלזניה ראשית יש לשמן את התבנית בשמן זית.
לאחר מכן עלה לזניה ומיקס גבינות.
על הגבינות נניח עוד עלה לזניה, רוטב ואז עוד עלה (כן בשכבה התחתונה חייב עלה כפול)
משם נמשיך לבנות את לזניה -עלה-רוטב-גבינות.
לאחר שהגענו לגובה התבנית, מוספים בצדדי התבנית את עלי הבזיליקום.
מגרדים עגבנייה אחת מלמעלה, פורסים עגבנייה נוספת ומסדרים למעלה, מוסיפים מוצרלה (בלבד) ואת העגבניות שרי.
עוטפים בצורה הרמטית עם נייר אפייה ואז נייר כסף.
מכניסים לתנור למשך 30 דק׳ מכוסה.
לאחר 30 דק׳ מורידים את העטיפות, מורידים ל-150 מעלות וממשיכים בישול כ-20 דק׳ חשוף.
מוכן בתאבון
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן ? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
מחפשים עוד מתכונים מעולים לארוחת ערב? כל המתכונים שלי לארוחת ערב מחכים לכם ממש פה.