ברוכים הבאים לבלוג שלי

נעים להכיר
אני רובי מיכאל, בן 33 ,ממבשרת ציון. גדלתי בבית ממוצא כורדי, בית חם ופתוח שתמיד מלא במשפחה וחברים, בית שבו הכל סובב סביב אוכל טוב, ככה זה שכולן בבית בשלניות טובות – אימי, אחיותיי, דודותיי…

בית ספר לקובה

חולמים לגלגל קובה ממש כמו סבתא?
בואו ללמוד איך להכין את הקובה המושלם בבית הספר הראשון והיחיד מסוגו בארץ ובעולם!

לזניה גבינות

לזניה גבינות חלומית עם רוטב עגבניות, כמה שהיא טעימה ומרשימה ככה קל להכין אותה! מנה שתשדרג כל ארוחה חלבית ומושלמת גם לארוחת ערב
דירוג מתכון
0.0/5

בית ספר לקובה

חולמים לגלגל קובה ממש כמו סבתא?
בואו ללמוד איך להכין את הקובה המושלם בבית הספר הראשון והיחיד מסוגו בארץ ובעולם!

מצרכים:

רוטב:
400 גרם עגבניות איטלקיות (פחית)
1 שום סולו או 3 שיני שום
כפית אורגנו
חצי כפית פלפל שחור
כפית מלח
כף שמן זית
לזניה:
כף שמן זית
עלי לזניה
75 גרם מוצרלה
75 גרם בולגרית
75 גרם פקורינו / פיקורה / פקורה
15 עלי בזיליקום טרי
2 עגבניות אדומות גדולות
3 עגבניות שרי / שרי תמר

אופן הכנה:

מחממים תנור ל170 מעלות.
בקערה נערב את כל המצרכים לרוטב.
בכלי מתאים נבנה את הלזניה ראשית יש לשמן את התבנית בשמן זית.
לאחר מכן עלה לזניה ומיקס גבינות.
על הגבינות נניח עוד עלה לזניה, רוטב ואז עוד עלה (כן בשכבה התחתונה חייב עלה כפול)
משם נמשיך לבנות את לזניה -עלה-רוטב-גבינות.
לאחר שהגענו לגובה התבנית, מוספים בצדדי התבנית את עלי הבזיליקום.
מגרדים עגבנייה אחת מלמעלה, פורסים עגבנייה נוספת ומסדרים למעלה, מוסיפים מוצרלה (בלבד) ואת העגבניות שרי.
עוטפים בצורה הרמטית עם נייר אפייה ואז נייר כסף.
מכניסים לתנור למשך 30 דק׳ מכוסה.
לאחר 30 דק׳ מורידים את העטיפות, מורידים ל-150 מעלות וממשיכים בישול כ-20 דק׳ חשוף.
מוכן בתאבון

אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.

הכנתם.ן ? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.

מחפשים עוד מתכונים מעולים לארוחת ערב? כל המתכונים שלי לארוחת ערב מחכים לכם ממש פה.

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

כיף לראותך! כנס/י לאתר

בואו והצטרפו אלינו לשיתוף המתכון שלנו!

העתק קישור