אופן הכנה:
בקערה שופכים את כל המרכיבים לפי הסדר הכתוב ברשימת המצרכים למעט המלח.
מכניסים למיקסר למשך 5 דק׳ במהירות איטית או לשים עם הידיים במשך 7 דק׳׳.
מוסיפים את המלח ולשים במשך 3 דק׳ נוספות במיקסר או 5 דק׳ בידיים.
מעבירים את הכדור בצק לקערה משומנת במעט להתפחה במשך שעה וחצי ועד הכפלת נפח הבצק (יש לעטוף בניילון נצמד)
מחלקים את הבצק ל6 כדורים שווים ומניחים על השיש למנוחה של 15 דק׳. (יש לכסות)
מקמחים משטח עבודה יבש ונקי, מרדדים ללאפות גדולות בעובי חצי ס״מ ומניחים ללאפה לנוח 15 דק׳. (יש לכסות)
מחממים מחבת יבשה על אש בינונית, מרימים את הלאפה עם הידיים, מותחים במעט ומניחים על המחבת.
הופכים כשיש צבע שחום, מעבירים למגבת את הלאפות עד לצינון (תמיד עטופות)
מוכן! שימו לב תנו ללאפות להתנפח באופן חופשי, אל תפוצצו את הבועות.
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן ? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
ועכשיו שיש לכם לאפות עיראקיות מעולות, אתם חייבים להכין את הקציצות עארוק המושלמות האלו!