ברוכים הבאים לבלוג שלי

נעים להכיר
אני רובי מיכאל, בן 33 ,ממבשרת ציון. גדלתי בבית ממוצא כורדי, בית חם ופתוח שתמיד מלא במשפחה וחברים, בית שבו הכל סובב סביב אוכל טוב, ככה זה שכולן בבית בשלניות טובות – אימי, אחיותיי, דודותיי…

בית ספר לקובה

חולמים לגלגל קובה ממש כמו סבתא?
בואו ללמוד איך להכין את הקובה המושלם בבית הספר הראשון והיחיד מסוגו בארץ ובעולם!

לאפות ללא גלוטן

לאפות ללא גלוטן רכות וטעימות שמכינים בקלות ובמהירות ואפשר למלא בשווארמה עסיסית או בממרח שאוהבים עם המון ירקות - מעולות לפסח ונמנעים מגלוטן
דירוג מתכון
0.0/5

בית ספר לקובה

חולמים לגלגל קובה ממש כמו סבתא?
בואו ללמוד איך להכין את הקובה המושלם בבית הספר הראשון והיחיד מסוגו בארץ ובעולם!

מצרכים:

No data was found

מצרכים:

• כוס קמח מצה
• ½ קילו קמח תפוח אדמה
• חבילה אבקת אפייה (10 גרם)
• כף שטוחה סוכר
• כף גדושה מלח
• 2 ביצים
• ½ כוס שמן
• ½ כוס שמן זית
• 5 כוסות מים

אופן הכנה:

בקערה שופכים את כל המצרכים יחד ומערבבים היטב עד למרקם נוזלי וחלק.
מעבירים את הבלילה לכוס או כלי מזיגה אחר.
מדליקים אש גבוהה במחבת גדולה.
לאחר שהמחבת רותחת, שופכים מהבלילה ו״עוזרים״ לבלילה לנזול על כל המחבת. (שימו לב שלא יצא עבה)
לאחר 3 דק׳ הופכים צד. (הבועות זה דבר תקין)
צריכים לקבל צבע של לאפות וכמה נקודות של שרוף כמו בלאפות אמיתיות.
עטפו את הלאפות במגבת לאחר שהוצאתם מהמחבת.
בהצלחה ❤️💥

אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.

הכנתם.ן? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.

מחפשים מה לשים בלאפה? אתם חייבים לנסות את השווארמה דגים המעולה הזאת!

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

כיף לראותך! כנס/י לאתר

בואו והצטרפו אלינו לשיתוף המתכון שלנו!

העתק קישור