מצרכים:
• כוס קמח מצה
• ½ קילו קמח תפוח אדמה
• חבילה אבקת אפייה (10 גרם)
• כף שטוחה סוכר
• כף גדושה מלח
• 2 ביצים
• ½ כוס שמן
• ½ כוס שמן זית
• 5 כוסות מים
אופן הכנה:
בקערה שופכים את כל המצרכים יחד ומערבבים היטב עד למרקם נוזלי וחלק.
מעבירים את הבלילה לכוס או כלי מזיגה אחר.
מדליקים אש גבוהה במחבת גדולה.
לאחר שהמחבת רותחת, שופכים מהבלילה ו״עוזרים״ לבלילה לנזול על כל המחבת. (שימו לב שלא יצא עבה)
לאחר 3 דק׳ הופכים צד. (הבועות זה דבר תקין)
צריכים לקבל צבע של לאפות וכמה נקודות של שרוף כמו בלאפות אמיתיות.
עטפו את הלאפות במגבת לאחר שהוצאתם מהמחבת.
בהצלחה ❤️💥
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
מחפשים מה לשים בלאפה? אתם חייבים לנסות את השווארמה דגים המעולה הזאת!