אופן ההכנה:
ראשית מחממים את התנור ל-230 מעלות טורבו או חום עליון תחתון.
מחממים בסיר ענק על האש הכי גבוהה מים בגובה 3/4 סיר יחד עם מלח – המים צריכים להיות מלוחים כמו בים (כמו מים לפסטה) ברגע שהמים רתחו מכניסים את הכרובית הפוכה יחד עם העלים (מי שיש בעיית כשרות להוריד את העלים) למשך 9 דק׳ בדיוק ולא שניה יותר.
מעבירים את הכרובית למגש מרופד נייר אפייה – לא לנגב את הנוזלים מהמגש אנחנו צריכים אותם.
מיד מכניסים לתנור למשך 35 דק׳ או עד קבלת צבע שחום.
מוכן, מוציאים מהתנור ומגישים בנייר אפייה חדש לפי הדוגמא בסרטון.
בתאבון! – לא תאמינו כמה שזה טעים
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן את הכרובית של איל שני? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
עפתם על הכרובית של איל שני? אז אתם חייבים להכין את השעועית הירוקה של איל שני!