מצרכים:
1.5 קילו כנפיים
כוס סוכר
3 כפות מים
3 כפות חומץ אורז
חצי כוס רוטב סויה
4 כפות שמן שומשום
100 גרם חבילה רסק עגבניות 22BX
כף שום גבישי
כפית צ׳ילי גרוס
כפית אבקת ג׳ינג׳ר
בקבוק גולדסטאר (לא קר)
להגשת הכנפיים: בצל ירוק או שומשום קלוי (לא חובה)
אופן ההכנה:
מעלים את הכנפיים לצלייה על הגריל לאחר קבלת
צבע זהוב מניחים לכנפיים לנוח בצד.
במקביל בסיר סוטאז’ נקרמל סוכר יחד עם מים ברגע שמקבלים צבע של קרמל עמוק מוסיפים חומץ אורז, סויה, שמן שומשום, רסק עגבניות, תבלינים ומערבבים.
פותחים את הגולדסטאר ששמרנו מחוץ למקרר, שופכים לרוטב ומערבבים עד שהקצף נעלם.
מכניסים את הכנפיים בזהירות לתוך הסיר מערבבים היטב ומכסים למשך 15 דקות.
לאחר מכן פותחים את המכסה וממשיכים לצמצם עד לקבלת רוטב סמיך.
אל תשכחו להגיש לצד הכנפיים גולדסטאר קרות
ואם יש לכם אוהד מכבי חלש תגישו לו עם כפפות יאללה הפועל אחלה גולדסטאר איזה כיף שחזרנו למגרשים
אזהרה מכיל אלכוהול – מומלץ להימנע משתייה מופרזת.
פרסום במימון גולדסטאר
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
לצד הכנפיים ברוטב גולדסטאר חייב צ'יפס הולנדי!