ברוכים הבאים לבלוג שלי

נעים להכיר
אני רובי מיכאל, בן 33 ,ממבשרת ציון. גדלתי בבית ממוצא כורדי, בית חם ופתוח שתמיד מלא במשפחה וחברים, בית שבו הכל סובב סביב אוכל טוב, ככה זה שכולן בבית בשלניות טובות – אימי, אחיותיי, דודותיי…

בית ספר לקובה

חולמים לגלגל קובה ממש כמו סבתא?
בואו ללמוד איך להכין את הקובה המושלם בבית הספר הראשון והיחיד מסוגו בארץ ובעולם!

כנאפה קט קט – כנאפה שוקולד

כנאפה קט קט שוקולד - הטרנד הכי טעים שיש מהטיקטוק, כנאפה שוקולד מיוחדת שלא הכרתם עד עכשיו, אתם חייבים לנסות את הכנאפה הזאת
דירוג מתכון
0.0/5

בית ספר לקובה

חולמים לגלגל קובה ממש כמו סבתא?
בואו ללמוד איך להכין את הקובה המושלם בבית הספר הראשון והיחיד מסוגו בארץ ובעולם!

מצרכים:

ארגז חטיפי קטקט (מי שלא מוצא או שיש לו בעיה עם חלב נוכרי בסוף המתכון אסביר איך מכינים בבית)
מיכל שמנת מתוקה 38% (250 מ״ל)
2 כוסות חלב 3% (360 מ״ל)
5 כפות גדושות חלב מרוכז (100 גרם)
150 גרם קרם קשטה
150 גרם שוקולד נוטלה או השחר (מה שאתם אוהבים)
כוס פיסטוק קלוי ומרוסק

אופן הכנה:

על מגש של כנאפה גדול מסדרים את חטיפי הקטקט.
שופכים שמנת מתוקה וחלב באחידות ומדליקים את האש על להבה בינונית.
מיד שמתחילה רתיחה, מוסיפים את החלב מרוכז, קרם קשטה, שוקולד ודואגים לרתיחה שווה בכל מקומות המגש (תסובבו סבלנות)
לאחר 6/7 דק׳ של בישול אחיד, מכבים את האש ומפזרים את הפיסטוקים.
מוכן! תהנו.

מתכון מהיר לחטיף קט קט:
כל שעליכם לעשות הוא
למרוח שוקולד נוטלה / שחר על בצק עלים (קנוי).
לחתוך ולקפל בצורה מלבנית
להדק את הקצוות בעזרת מזלג.
להעביר למגש מרופד נייר אפייה, למרוח במים ולפזר סוכר מעל.
מכניסים לתנור על 180 מעלות עד לקבלת
צבע זהוב.

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

כיף לראותך! כנס/י לאתר

בואו והצטרפו אלינו לשיתוף המתכון שלנו!

העתק קישור