אופן הכנה:
על מגש של כנאפה גדול מסדרים את חטיפי הקטקט.
שופכים שמנת מתוקה וחלב באחידות ומדליקים את האש על להבה בינונית.
מיד שמתחילה רתיחה, מוסיפים את החלב מרוכז, קרם קשטה, שוקולד ודואגים לרתיחה שווה בכל מקומות המגש (תסובבו סבלנות)
לאחר 6/7 דק׳ של בישול אחיד, מכבים את האש ומפזרים את הפיסטוקים.
מוכן! תהנו.
מתכון מהיר לחטיף קט קט:
כל שעליכם לעשות הוא
למרוח שוקולד נוטלה / שחר על בצק עלים (קנוי).
לחתוך ולקפל בצורה מלבנית
להדק את הקצוות בעזרת מזלג.
להעביר למגש מרופד נייר אפייה, למרוח במים ולפזר סוכר מעל.
מכניסים לתנור על 180 מעלות עד לקבלת
צבע זהוב.