מצרכים:
• 125 גרם פטה 5% (חצי חבילה)
• 350 גרם עגבניות שרי
• 2 שיני שום
• ½ כפית פלפל שחור
• ½ כפית טימין
• ½ כפית אורגנו
• ¼ כוס שמן זית
• 200 גרם פסטה (לפני בישול)
• 5 עלי בזיליקום טרי
אופן הכנה:
מחממים תנור ל- 170 מעלות.
מניחים בתבנית את הפטה ומסביב את העגבניות.
מוסיפים את התבלינים והשמן זית.
מכניסים לתנור כ-25 דק׳.
מחממים מים עם כף מלח בסיר.
זורקים את הפסטה ומבשלים כ-5 דק׳.
מעבירים את הפסטה לצלחת.
מוציאים מהתנור את התבנית ובעזרת מזלגות מערבבים היטב.
מוסיפים את הפסטה, הבזיליקום ומערבבים.
בתאבון 🤙
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
מחפשים עוד מתכונים מעולים לארוחת ערב? אתם חייבים לנסות את המתכון המושלם הזה לבורקס פינוקים!