מצרכים:
כף שומשום לבן
כף שומשום שחור
כפית צ׳ילי גרוס
כפית מלח
200 גרם טונה טרי (לא קפוא מהסופר!)
כף שמן שומשום
אורז סושי – למתכון לחצו כאן
להגשה:
ירקות ופירות שאוהבים – אני הרכבתי,
- אבוקדו
- מלפפון
- צנונית
- גזר
- מנגו
- אטריות שעועית
- עלי נענע
- בצל ירוק
אופן הכנה:
בקערה מערבבים את את השומשומים והתבלינים.
את הטונה מורחים בשמן שומשום ומניחים על השומשום להדבקה מירבית.
במחבת על אש בינונית מניחים את הטונה למשך דקה מכל צד.
מורידים מהאש פורסים לקוביות ומניחים על האורז סושי יחד עם ירקות ופירות שאוהבים.
מומלץ לצד רטבים כמו סויה, טריאקי וספייסי מיונז.
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
ואם אהבתם את המתכון הזה לטטאקי טונה, אתם חייבים לנסות את המתכוני סושי המעולים האלה!