אופן הכנה:
חותכים את התירס וטוחנים היטב.
מעבירים דרך מסננת את התירס לקערית, מעלים את הקערית לבאן מארי (חימום תחת אדים), למשך 12/15 דק׳ על לקבלת מרקם סמיך.
מורידים מהבן מארי, מוסיפים מסקרפונה, פרמזן, מלח, פלפל, מערבבים היטב עד לקבלת קרם חלק, מעבירים לשקית זילוף ומכניסים למקרר עד לשימוש.
נתחיל בהכנת הדוקסל, שופכים מים חמים על הפטריות המיובשות ומניחים בצד.
קוצצים שמפניון ושאלוט לקוביות קטנות.
בסיר קטן, על אש נמוכה שופכים שמן זית ואת השאלוט הקצוץ.
מוציאים את הפטריות מהמים, קוצצים דק ושומרים את הנוזלים של הפטריות בצד.
זורקים את השמפניון, הפורצ׳יני והטימין לסיר, מטגנים במשך 5 דק׳.
מוסיפים 100 גרם (מ״ל) מהמים של הפטריות ומגבירים לאש בינונית.
מוסיפים מלח ומצמצמים את הנוזלים לגמרי – מכבים את האש ומניחים את הסיר בצד.
מחממים סיר גבוה של מים חמים ומלח (חשוב מלוח כמו הים!)
מרדדים בצק פסטה (עד לשלב 6 במכונה), קורצים עיגולים, ממלאים בקרם תירס וסוגרים לטורטליני בעזרת מים (דוגמא לקיפול בסרטון)
בזמן ההכנה מכסים במגבת את הטורטליני המוכנים שלא התייבשו.
מחזירים את הסיר עם הדוקסל לאש נמוכה, זורקים חמאה פנימה ומערבבים עד להגשה.
זורקים את הטורטרליני למים עד שהם צפים, סופרים 30 שניות ומוציאים ישירות לסיר קטן עם חמאה וענף טימין. (ממש למשך 45 שניות)
בצלחת מניחים את הדוקסל, עליו את הטורטליני ישירות מהחמאה, מגרדים פרמזן, עלי בזיליקום ומוכן.
הרבה עבודה אבל משתלם! תכינו רק למי שאתם אוהבים
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן את הטורטליני? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
ועכשיו רק נשאר להכין סלט מושקע לצד הטורטליני, אתם חייבים לנסות את הסלט קיסר המושלם הזה!