אופן הכנה:
בקערה מערבבים את כל המרכיבים לטורטייה יחד עד לקבלת כדור בצק במרקם פלסטלינה רטובה – שימו לב שלא יצא לכם במרקם של קרמבל!
מכסים את הבצק במגבת רטובה למשך 30 דק.
מחלקים את הבצק לכדורים שווים של 40 גרם.
מכניסים כדור בין 2 שקיות ניילון, מועכים במעט עם כף היד את הכדור ולוחצים היטב עם קערה או קופסא שהתחתית שלהם שטוחה.
מעבירים למחבת יבשה נאן סטיק על אש בינונית.
שמקבלים צבע זהוב עם חריכה יפה הופכים.
מוציאים את הטורטיות ישירות למגבת שעוטפת אותם.
מוכן! תכינו את התוספות שאתם אוהבים ובתאבון
** שימו לב חייבים קמח תירס מיוחד לטורטיות כפי שרשמתי לכם במצרכים – לא ניתן להכין עם קמח תירס רגיל.
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
ועכשיו שיש לכם טורטייה אתם חייבים להכין את העוף מפורק המעולה הזה!