מצרכים:
• 1 ק״ג קמח מנופה
• כף מלח
• ¾ כוס שמן
• ½ ליטר מים
אופן הכנה:
בקערה שופכים את כל המוצרים מלבד מים.
את המים נתחיל לשפוך ב3/4 פעימות.
שופכים בערך כוס מים ומתחילים ללוש, מוסיפים מים ולשים ככה עד לקבל בצק.
את הבצק יש ללוש כ5 דק׳ ידנית מאוד אגרסיבי או 5 דק׳ במיקסר.
מכסים בניילון נצמד ומגבת למשך שעה במקום חמים.
לאחר שעה מתחילים ליוצר טורטיות ע״י מכונת טורטיות או מערוך. ( דק דק)
על מחבת יבש ועל אש בינונית נזרוק את הטורטייה, ברגע שהיא תקבל סגירה יפה (לא לשרוף להשאיר בהיר) יש להפוך.
מומלץ לשמור בקופסא או סיר אחד על השני.
תהנו חברים ❤️
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
מחפשים עוד מתכונים מעולים לארוחת ערב? כל המתכונים שלי לארוחת ערב מחכים לכם ממש פה.