צפיות: 1792

חצ׳ופיתה – חצ'פורי בתוך פיתה

על חצ'ופיתה שמעתם? חצ'פורי בתוך פיתה הכי פשוט וטעים שיש! מתכון מושלם להכין יחד עם הילדים בזמן החופש הגדול או לארוחת ערב.
חצ'ופיתה
חצ׳ופיתה – חצ'פורי בתוך פיתה

מצרכים:

פיתה
2 פרוסות גבינה צהובה
חצי פרוסה בולגרית
כף חמאה
כף שמן זית
כפית שומשום
ביצה

אופן ההכנה:

מחממים תנור ל-160 מעלות טורבו.
יוצרים עיגול בפיתה בעזרת מכסה של קיסמים או רינג.
ממלאים את דפנות הפיצה בגבינה צהובה ובולגרית.
מניחים חמאה במרכז העיגול ושוברים ביצה פנימה.
מורחים שמן זית מסביב לעיגול הפיתה, מפזרים שומשום ומכניסים את החצ׳ופיתה לתנור למשך 30 דק׳ או עד למידת העשייה שאתם אוהבים בביצה.

אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.

הכנתם.ן? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.

החצ׳ופיתה עשתה לכם חשק להכין אצ'רולי חצ'פורי אורגינל? המתכון מחכה לכם ממש פה

מה בא לכם לבשל?

דילוג לתוכן