אופן ההכנה:
מחממים תנור ל-160 מעלות טורבו.
יוצרים עיגול בפיתה בעזרת מכסה של קיסמים או רינג.
ממלאים את דפנות הפיצה בגבינה צהובה ובולגרית.
מניחים חמאה במרכז העיגול ושוברים ביצה פנימה.
מורחים שמן זית מסביב לעיגול הפיתה, מפזרים שומשום ומכניסים את החצ׳ופיתה לתנור למשך 30 דק׳ או עד למידת העשייה שאתם אוהבים בביצה.
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן חצ׳ופיתה? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
החצ׳ופיתה עשתה לכם חשק להכין אצ'רולי חצ'פורי אורגינל? המתכון מחכה לכם ממש פה