אופן הכנה:
שורפים על הגז או על מנגל את החציל.
לאחר שקליפת החציל נשרפה, מעבירים למשטח עבודה נוח, מחכים 8 דק׳ שיתקרר ומקפלים בעדינות את הקליפה.
מעבירים את החציל למחבת, חוצים את החציל ומנקים במעט את הגרעינים שבו (את עיקר הגרעינים לא צריכים להילחם לשווא)
מדליקים את האש על להבה נמוכה, מפזרים באחידות את המוצרלה ומכסים במכסה.
לאחר 5/7 דק׳ (עד שהגבינה נמסה לגמרי) מעבירים את החציל בזהירות למגש או צלחת.
מפזרים קוביות עגבנייה, עלי זעתר טרי, פלפל שחור, מלח, סוחטים לימון ומוכן!
מומלץ להגיש את החצילים עם גבינות לצד באגט חם או לחם ביתי.
** שימו לב אם אתם מארחים יש לשרוף את החציל, לסגור בקופסא אטומה מזכוכית או פלסטיק המתאים לחום ולשמור עד הגעת האורחים.
15 דק׳ לפני הארוחה, יש להתחיל בתהליך מהקילוף ועד סוף ההכנה – כך תהיה לכם מנה טרייה וטעימה לאורחים.
רוצים ללמוד איך בוחרים חציל מעולה? צפו בסרטון ההסבר שלי – לחצו כאן לצפייה
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
ואם אהבתם את המתכון הזה לחציל עם גבינות, אתם חייבים לנסות את הגלילת חצילים המעולה הזאת!