אופן הכנה:
מחממים תנור ל200 מעלות.
מפזרים על תבנית את הבוטנים אך לא אחד על השני).
מכניסים לתנור החם למשך 10 דק בדיוק.
מוציאים מהתנור, מעבירים למגבת ומוציאים את מקסימום הקליפות שאתם יכולים.
חשוב להוציא מינימום 50% מהקליפות.
מעבירים לבלנדר ומתחילים טחינה ברגע שרואים את השמן יוצא מהבוטנים (ממש דומה לטחינה) מוסיפים את המלח והסוכר וממשיכים לטחון עד לקבלת חמאת בוטנים.
מוכן 😍 שומרים בצנצנת, כמובן מעולה לפסח ואפילו אפשר להכין עם החמאה מתכונים
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן חמאת בוטנים ביתית? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
ועכשיו שיש לכם חמאת בוטנים ביתית מעולה, תכינו איתה עוגיות חמאת בוטנים ושוקולד צ'יפס מ-5 מצרכים בלבד.