מצרכים:
• 700 גרם בוטנים טבעי
• כפית מלח
• כפית סוכר
אופן הכנה:
מחממים תנור ל200 מעלות.
מפזרים על תבנית את הבוטנים (לא אחד על השני).
מכניסים לתנור (שהגיע ל200 מעלות) למשך 10 דק׳ בידיוק.
מוציאים מהתנור, מעבירים למגבת ומוציאים את מקסימום הקליפות שאתם יכולים (לא להתעכב כל זה)
מעבירים לבלנדר יחד עם המלח & הסוכר ומפעילים כ-3 דק׳ עד שתקבלו גוש (ראו בסרטון)
פותחים את הבלנדר ובעזרת כף מרכזים את המסה.
מפעילים לעוד 3 דק׳ או עד שמגיע למרקם הרצוי.
מוכן 😍 יאמייי🤤🤤🤤
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
ועכשיו שיש לכם חמאת בוטנים מעולה, תכינו איתה עוגיות חמאת בוטנים ושוקולד צ'יפס מ-5 מצרכים בלבד.