אופן ההכנה:
בסיר גבוה מחממים שמן על אש בינונית (למדייקים 175 מעלות)
מקלפים את הבצלים, חותכים את הבצל באופן שווה ועד חצי סנטימטר מאזור הקצה של צד השורש. (דוגמא בסרטון)
בקערה גדולה מערבבים את הקמח, תבלינים וטימין. בקערה נוספת טורפים חלב וביצים.
מקמחים את הבצל, מעבירים לקערה עם החלב ומחזירים לציפוי סופי בקמח – שימו לב, יש לצפות בסבלנות ובעדינות בכל שלבי הציפוי.
בעזרת כף מחוררת מכניסים את הבצל לשמן החם (175 מעלות) עד לקבלת צבע זהוב על גבול השחום (גולדן).
מוציאים מהשמן ישירות לנייר סופג ומיד זורים מלח על הבצל.
מוכן!
רוצים רוטב טעים ופשוט לצד חלת הבצל?
ערבבו 3 כפות מיונז, כף קטשופ, כפית סרירצ׳ה וכפית מיץ לימון טרי.
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן חלת בצל? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
ומה לצד חלת הבצל? אגרול טורטיה עוף!