מצרכים:
• חלה שלמה או חלה ישנה
• 350 גרם גבינת סולוגוני
• כפית צ׳ילי גרוס
• כפית פלפל שחור טחון
• כפית טימין יבש
• כפית פפריקה מתוקה
• כפית מלח דק
• 120 גרם גבינת מנצ׳גו צ׳ילי
קרוטונים:
• 4 כפות שמן זית
• כף מלח ים
• כפית אורגנו
אופן הכנה:
מחממים תנור על 180 מעלות.
בקערה מערבבים את הגבינות מגורדות והתבלינים.
חורצים חור בחלק העליון של החלה ושומרים את החלק שהוצאנו בצד.
מכניסים את התערובת הגבינות לחלה ומכניסים לתנור.
בוצעים את החלה הנותרת במגש, שופכים שמן זית, מלח גס ואורגנו.
לאחר 5 דק׳ שהחלה עם הגבינות בתנור מוסיפים את חתיכות החלה עם השמן זית לתנור גם כן.
לאחר 10/11 דק׳ סה״כ מוציאים את החלה והקרוטונים (יש לראות שהחלק העליון של הגבינות נראה כמעט שרוף)
חברים להיות עם היד על ההדק! זה מוכן צ׳יק צ׳ק.
דבר נוסף לכל אחד יש תנור שונה בבית, אם צריך להוציא את החלה/קרוטונים לפני או אחרי הזמן תפעילו שיקול דעת, יש לכם סרטון&תמונות איך זה צריך לצאת.
יאללה שלא תגידו שאין מה לעשות עם החלה של שבת 😍
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
ואם אהבתם את המתכון הזה לחלה במילוי גבינות אתם חייבים לנסות את המתכון המושלם לגריל טוסט!