אופן הכנה:
במחבת על אש נמוכה, שופכים את השיבולת שועל, קרם קוקוס, דבש ומערבבים כ-2 דקות עד לספיגה אחידה של הנוזלים.
מכבים את האש ומעבירים את התערובת למגש מרופד נייר אפייה.
מרדדים במעט, מניחים נייר אפייה מלמעלה ובעזרת פלטה מדורגת או מערוך מרדדים באופן שווה.
ממיסים במיקרו או בבן מארי טבלת שוקולד, שופכים על השיבולת שועל, מורחים באחידות (ובעדינות), מפזרים קוקוס טחון באופן שווה ומכניסים למקפיא למשך שעתיים.
לאחר שעתיים חותכים לקוביות בעזרת סכין גדולה ויש לנו חטיפי קוקוס!
יש לשמור בקופסא סגורה במקרר.
בתאבון 😍
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
ואם אהבתם את החטיפי קוקוס האלו, אתם חייבים לנסות את החטיף אנרגיה על מקל המעולה הזה.