מצרכים:
• ½ חבילה במבה
• בננה גדולה
• 2 כפות גדושות נוטלה
אופן הכנה:
מרסקים את הבמבה לכלי רחב ונמוך.
נועצים קיסמים במרחבים שווים, חותכים את הבננה, את השוקולד מחממים במיקרוגל כ-25 שניות, טובלים את הבננה בשוקולד ומעבירים מיד לכלי עם הבמבה המרוסקת עד לעטיפה מלאה.
מוכן, בתאבון.
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
ואם אהבתם את המתכון הזה לחטיף שוקולד ובמבה, עוד מתכונים מתוקים שווים מחכים לכם ולכן ממש פה!