אופן הכנה:
מחממים תנור ל- 180 מעלות.
שוטפים את החזה עוף תחת מים קרים וזורמים.
שופכים מלח מעושן על החזה עוף ומהדקים באופן שווה.
במחבת שניתן להכניס לתנור, על אש בינונית שופכים שמן זית, מניחים את החזה עוף על הצד עם המלח, מוסיפים 2 ענפי טימין או אחד ענק.
בעזרת כף מכפים את השמן על החזה עוף במשך 2 דק'.
לאחר מכן הופכים את החזה עוף, מוציאים את הטימין ומכבים את האש.
מוסיפים תפוחי אדמה, עגבניות שרי, 5 ענפי טימין, רוזמרין, מיץ לימון טרי, פלפל שחור ומערבבים היטב בעזרת כף.
מכניסים לתנור למשך 30 דק׳.
מוציאים את החזה עוף במחבת מהתנור ומוכן 😍
בתאבון 🥰
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן חזה עוף במחבת? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
מחפשים עוד מתכונים מעולים לארוחת צהריים? כל המתכונים שלי לארוחת צהריים מחכים לכם ממש פה.