אופן הכנה:
במחבת על אש בינונית, שופכים שמן ובצל חתוך לרצועות.
את החזה עוף חותכים לרצועות ומניחים על הבצל כך החזה עוף לא נוגע במחבת.
מפזרים את התבלינים באחידות ואת המים.
לאחר אידוי של כ-75% מהמים מנמיכים את האש, מערבבים עד לקבלת בצל רך ובישול מלא של החזה עוף (בערך 2/3 דק)
מוכן!
ערך קלורי נמוך, כמות חלבון גדולה – טעים בטירוף.
** מומלץ להגיש לצד המתכון לחזה עוף ירקות טריים וחמוצים
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן את המתכון לחזה עוף? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
מחפשים עוד מתכונים מעולים לארוחת צהריים? כל המתכונים שלי לארוחת צהריים מחכים לכם ממש פה.