מצרכים:
חומוס:
• כף צנוברים
• ½ בצל
• שן שום
• ½ כוס מים
• ¼ כפית כורכום
• ½ כפית כמון
• ½ כפית פלפל שחור
• כוס חומוס מבושל (קפוא)
• כוס מים קרים
• ½ כוס טחינה
• כף שמן זית
• ½ כפית מלח
בשר:
• ½ בצל
• 250 גרם בשר מס׳ 2 (צלעות בקר)
• ½ כפית פלפל שחור
• ½ כפית כמון
• כפית שטוחה מלח
• 3 פטריות פורטובלו/שמפניון
מומלץ להגיש עם טחינה, פטרוזיליה ופפריקה מתוקה מעל.
לצד עגבניה, בצל וביצים קשות.
אופן הכנה:
על מחבת באש בינונית מקפיצים את הצנוברים ומעבירים למעבד מזון.
על אותה מחבת משפריצים מעט שמן זית, זורקים בצל ושום.
לאחר 2 דק׳ מוסיפים מים, תבלינים וחומוס.
מערבבים עם כף עד לאידוי מלא של המים.
מעבירים למעבד מזון, מוסיפים מים קרים, טחינה וטוחנים היטב.
עוצרים, מוסיפים שמן זית, מלח וטוחנים שוב.
על מחבת נקייה משפריצים מעט שמן זית, זורקים בצל, בשר טחון, תבלינים ומערבבים עד לאידוי מלא של הנוזלים.
לאחר אידוי מוסיפים את הפטריות ומערבבים כ-3 דק׳.
שופכים את הבשר והפטריות על החומוס משפריצים מעט טחינה מעל, מפזרים עלי פטרוזיליה ופפריקה מתוקה.
יאללה תתחילו לנגב!
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
מחפשים עוד מתכונים מעולים לארוחת ערב? כל המתכונים שלי לארוחת ערב מחכים לכם ממש פה.