אופן ההכנה:
מחממים תנור ל-180 מעלות טורבו.
חותכים את הכרובית לחתיכות גסות.
מניחים את הכרובית על נייר אפייה שיושב מתחת לנייר כסף.
מזלפים שמן זית, מפזרים מלח, עוטפים היטב ומכניסים לתנור למשך 30 דק׳.
לאחר מכן מורידים את העטיפה העליונה של הנייר כסף, חושפים את הכרובית ומעבירים את התנור למצב גריל באותן המעלות למשך 15 דק׳.
ברגע שקיבלנו צבע שחום עמוק מוציאים מהתנור ומעבירים לכלי נוח לעבודה.
שופכים את הטחינה פנימה לכלי עם הכרובית.
בכוס מערבבים מים קרים ומיץ לימון.
שופכים חצי מהכמות של הנוזלים לכלי ומתחילים לטחון.
מוסיפים נוזלים עד לקבלת המרקם הרצוי.
מצלחתים את ממרח הכרובית בדומה לחומוס, מפזרים עגבניות, צנוברים, מזלפים שמן זית ומעטרים בפטרוזיליה – מוכן! תהנו 🤍
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן חומוס כרובית? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
מחפשים עם מה לנגב את החומוס כרובית? נסו להכין לאפות במחבת!