מצרכים:
• 2 ביצים
• כפית מלח
• ½ כפית פלפל שחור
• ½ כפית אבקת שום / שום גבישי
• כוס עלי פטרוזיליה קצוצה
• ½ כוס עלי כוסברה קצוצה
• ½ כוס בצל ירוק קצוץ
• כוס חלב
• 2 כפות שמן זית
• ½ כפית אבקת אפייה
• כוס קמח
• 2 קעריות מוצרלה מגורדת
• 2 פטריות
אופן הכנה:
בקערה שופכים את כל המרכיבים יחד מלבד הקמח.
מערבבים היטב, מוסיפים את הקמח ובוחשים עד לקבלת בלילה חלקה (שימו לב שאין גושים של קמח)
על מחבת גדולה באש בינונית, מורחים שמן זית ושופכים כמחצית מהבלילה.
לאחר שהחביפיצה מוכנה מורידים מהמחבת לצלחת בצד.
משמנים שוב את המחבת ושופכים את יתרת הבלילה.
הופכים, מורידים את הלהבה לנמוכה, מיד שופכים קערית מוצרלה, מפזרים פטריות ועוד מוצרלה מלמעלה.
מניחים את החביפיצה הראשונה שהכנו על המוצרלה וסוגרים עם מכסה.
לאחר 2/3 דק׳ (שהגבינה נמסה) מורידים מהאש, חותכים למשלושים ובתאבון!
מומלץ ליד ירקות טריים, גבינת שמנת וזעתר.
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
מחפשים עוד מתכונים מעולים לארוחת בוקר? הם מחכים לכם ממש כאן.